define('WP_AUTO_UPDATE_CORE', false);// Este parámetro fue definido por el paquete de herramientas de WordPress para impedir la actualización automática de WordPress. No lo modifique para así evitar conflictos con la prestación de actualización automática del paquete de herramientas de WordPress. CYOP & KAF – Milestone Project

CYOP & KAF. 2014

Els artistes napolitans Cyop i Kaf són, encara el 2014, una rara mostra de l’esperit que va caracteritzar l’art urbà durant els seus primers anys, quan la societat encara no havia obert els ulls a la seva existència. Uns anys en què la pràctica de l’art urbà no estava vinculada amb cap expectativa de projecció laboral o social, de manera que no era atractiva més que per a perfils romàntics i poc glamurosos. Avui, aquells començaments han quedat gairebé oblidats i l’enorme soroll mediàtic de les obres institucionals a escala monumental ha fet invisible l’art urbà a peu de carrer, l’art modest que s’ocupa del context i s’hi involucra amb sensibilitat. Aquesta escassetat fa encara més valuosos els projectes de Cyop i Kaf, com, per exemple, el Quore Spinato, acabat fa poc, que va repartir més de dues-centes de les obres senzilles i críptiques, però suggeridores, del duo per racons del Quartieri Spagnioli, el carismàtic barri de Nàpols.

Cyop i Kaf han participat en dues edicions de Milestone. El 2013 van pintar a la cruïlla del carrer Fontanilles amb el carrer Ginesta, a l’antiga Biblioteca Salvador Allende de Girona, situada al carrer Maçana, 76, a l’altura del carrer Montseny, i finalment al carrer Real de Fontclara, 4. El 2014 van tornar per intervenir en les columnes de les vies del tren, al carrer Bonastruc de Porta.

© Copyright - Milestone Project