define('WP_AUTO_UPDATE_CORE', false);// Este parámetro fue definido por el paquete de herramientas de WordPress para impedir la actualización automática de WordPress. No lo modifique para así evitar conflictos con la prestación de actualización automática del paquete de herramientas de WordPress. VHILS – Milestone Project

VHILS. 2012

Al començament de la seva trajectòria artística, el lisboeta Vhils va desenvolupar una activa carrera com a escriptor de grafiti especialitzat en les vessants més extremes d’aquesta pràctica. En els darrers anys s’ha convertit en un cap de cartell de l’escena de l’art urbà i en un artista molt ben cotitzat en el mercat de l’art contemporani. L’estiu passat va presentar a la seva ciutat natal una gran retrospectiva que va atraure milers de visitants el mateix dia de l’estrena. Poc abans, el 2012, va visitar Girona per deixar-nos una espectacular obra mural al carrer de Palamós, 2.

Vhils és conegut per fer servir una tècnica única en l’art urbà: no afegeix material a la paret, sinó que el desprèn fent servir eines de paleta com ara martells mecànics. Aquest plantejament li permet treballar directament amb les textures de la paret, amb la seva càrrega històrica i vivencial; un component molt present als carrers de Lisboa que, sens dubte, han inspirat l’artista. Els experiments en aquesta línia l’han portat a utilitzar petits explosius per desprendre el material, cosa que confereix a l’obra una dimensió performàtica que queda enregistrada en vídeos espectaculars a càmera lenta.

© Copyright - Milestone Project